Star Wars Battlefront trenca rècords

  0
  NVIDIA llança nous drivers

  El joc comença la setmana encapçalant la llista dels més venuts i és el títol ‘online’ més ràpid en fer caixa de PS4

  Arriben les primeres xifres de la setmana i ho fan amb un vencedor aclaparador, i és que Star Wars Battlefront trenca rècords. El videojoc desenvolupat per DICE, l’empresa desenvolupadora del famós Battlefield, s’ha posicionat al primer lloc dels més venuts al Regne Unit amb només 5 dies al mercat.

  Les xifres britàniques són un dels principals punts de referència per conèixer l’evolució a les tendes d’un videojoc i, tenint en compte que Espanya és un dels primers països consumidors d’aquesta indústria, permeten oferir una idea aproximada de les vendes a la península. Segons GfK, una empresa de renom especialitzada en comptabilitzar vendes del mercat musical, l’audiovisual i el videojoc, Star Wars Battlefront trenca rècords en més d’un aspecte.

  Star Wars Battlefront és l’estrena que, sense ser una seqüela, ha venut més per a PS4. Dins la mateixa plataforma, també és el títol manifestament ‘online’ més ràpid en vendre’s per sobre de Destiny. Si ens remuntem a l’anterior entrega d’un joc de la franquícia, Star Wars: The Force Unleashed, parlem d’un increment de les vendes d’un 117%. Totes aquestes xifres contemplen únicament la venda física i no són representatives de les vendes absolutes, que són encara més grans.

  Star Wars Battlefront no tindrà manera a pantalla partida en PC

  Preparant el camí als cinemes

  Star Wars Battlefront arriba menys d’un mes abans de l’estrena de l’esperada setena pel·lícula de la saga. Es tracta del primer llargmetratge de l’última trilogia, que narra els fets posteriors als succeïts a Star Wars Episode VI – Return of the Jedi (1983) i que també comptarà amb l’aparició dels protagonistes d’entany: Harrison Ford (Han Solo), Mark Hamill (Luke Skywalker) i Carrie Fisher (Leia Organa).

  Després de que George Lucas acordés vendre els drets de la franquícia Star Wars a Disney per un valor de 3.000 milions d’euros, l’empresa de Mickey Mouse ha decidit retornar la mítica saga galàctica als titulars dels cinemes i també dels videojocs. Star Wars compta amb una nova sèrie d’animació, Star Wars Rebels; apareix en dos videojocs recents, Star Wars Battlefront i Disney Infinity 3.0 i prepara el seu setè llargmetratge, un film que també trenca rècords pel que fa a la reserva d’entrades anticipades.