‘Star Wars’ recapta 3 milions d’euros

0
Star Wars | Diari Català
Foto: Disney

Star Wars: el despertar de la Fuerza’ ha estat vista per 418000 espectadors des de la seva estrena i ja porta recaptats 3 milions d’euros

La nova pel·lícula de ‘Star Wars’ ha recaptat fins ara tres milions d’euros i ha portat a les sales de cinema 418.000 espectadors en la seva jornada d’estrena a Espanya, segons dades de Rentrak publicades a Twitter.

‘Star Wars: el despertar de la Força’, setè episodi, dirigit per J.J. Abrams, ha estat estrenat aquest divendres a Espanya en un total de 1.356 pantalles de més de 400 cines.

A més, la cinta ha recaptat gairebé 300 milions de dòlars a tot el món i ha esgotat les localitats de centenars de sales després de diversos mesos de venda anticipada.

‘Star Wars: El despertar de la Fuerza’ segueix la història de la tenaç Rey (Daisy Ridley), que es creuarà amb el soldat imperial Finn (John Boyega) i un androide rodó anomenat BB-8. Aquesta entrega, ambientada 30 anys després dels successos d”El retorn del Jedi’, que es va estrenar el 1983, també inclou el retorn dels veterans de la saga Han Solo (Harrison Ford), la princesa Leia Organa (Carrie Fisher) i Luke Skywalker (Mark Hamill).