L’expansió final de la segona entrega de la franquícia StarCraft coneguda com Legacy of the Void ven un milió de còpies durant les primeres 24 hores

Blizzard suma un altre èxit al comptador gràcies a l’última estrena de la passada setmana, i és que StarCraft 2: Legacy of the Void ven un milió de còpies en menys de 24 hores. Parlem de l’expansió que tanca la segona entrega numerada de StarCraft, un substancial paquet de nou contingut, disponible a un preu recomanat de 39,99 €.

StarCraft s’emmarca dins el gènere dels jocs d’estratègia en temps real, amb referents com Age of Empires, un estil que ja no es compta entre els predilectes de la comunitat. Però, això no sembla haver estat un impediment pels creadors de World of WarcraftDiablo Hearthstone. Si StarCraft 2: Legacy of the Void ven un milió de còpies és gràcies al recorregut de la companyia, on les seves estrenes es compten per èxits.

Un final que no ho vol ser

El nou capítol de StarCraft 2, l’encarregat de concloure la història, trasllada als jugadors a comandar els Protoss, una nova raça controlable que mostrarà el seu planeta natal i serà l’encarregada de tancar els fets que tenen lloc a Wings of Liberty, l’expansió prèvia a Legacy of the Void.

Tot i que StarCraft 2: Legacy of the Void ja està disponible, Blizzard oferirà nou contingut a través de paquets de missions per a un jugador per allargar la vida útil del joc. L’empresa californiana ja ha manifestat les seves bones sensacions a través de Twitter, relatives a la magnífica recepció del joc

Pel que fa a la possibilitat de veure StarCraft 3, Blizzard ha manifestat que “allò que es pot esperar del futur depèn veritablement de l’opinió dels jugadors. Ens agraden els RTS [els jocs d’estratègia en temps real], ens encanta aquest gènere“. Per als indecisos, StarCraft 2 compta amb una opció de prova gratuïta a través de Battle.net, per poder fer-ne un petit tast.