Ja es pot compar el hardware de Steam per poder gaudir al màxim del teus jocs.

Valve va anunciar ahir la disponibilitat del hardware de Steam en els EUA, Canadà, Regne Unit i Europa. La plataforma de jocs líder en PC, Mac i Linux, Steam ofereix més de 6.000 títols a milions de jugadors de tot el món.

El Steam Controller, Steam Link i les Steam Machines, formen part de la col·lecció de hardware dissenyat per l’experiència de joc de Steam a qualsevol lloc de casa teva.

Valve va aninciar Steam Sections dedicat a GameStop, GAME UK i botigues EB Games. Aquestes seccions comptaran amb els dispositius de hardware de Steam, així com gran varietat de targetes de prepagament de Steam. Les Steam Machines, estan disponibles des dels respectius fabricants de PC, i el Steam Controller i Steam Link, a través d’Amazon o directament des Steam.

Hardware de Steam:

EL Steam Controller, es el dispositiu que et permet jugar a jocs tradicionals d’estil gamepad, així com jocs normalment reservats per a teclat i ratolí i està disponibles per un preu de 54,99 €.

EL Steam Link, es el dispositiu que permet als jugadors de Steam ampliar l’abast del seu joc actual a través de la xarxa domèstica i està disponible per un preu de 54,99 €.

Les Steam Machines, estan disponible a través de diversos fabricants com Alienware, Zotac, CYBERPOWER, entre d’altres. Tenen la capacitat de transmetre o rebre Streaming, el que permet transmetre els teus jocs a una Steam Link o rebre Stream des d’una altra Steam Machine o PC. Es troben disponibles al mercat a partir dels 449,99 $.


Podeu trobar mes informació sobre el hardware de Steam, a la seva web.