Stephen Curry evita la primera derrota dels Warriors davant els Clippers

0
L'estrella dels Warriors ha estat decisiu aquesta matinada
Stephen Curry celebra la victòria del seu equip davant els Clippers | Diari Catala @Kyle Terada
L'estrella dels Warriors ha estat decisiu aquesta matinada
Stephen Curry celebra la victòria del seu equip davant els Clippers | Diari Catala @Kyle Terada

L’estrella dels Warriors ha capgirat el marcador en el darrer període davant els Clippers i ha mantingut invicte el seu equip.

Una vegada més. I ja en van moltes, Stephen Curry ha estat el protagonista del partit que ha enfrontat al seu equip, Golden State Warriors, contra Los Angeles Clippers. Els actuals campions de l’NBA han aconseguit una còmode diferència a la primera part que feia preveure una victòria còmoda. Amb tot els Clippers liderats per Chris Paul (24 punts) i Blake Griffin (23 punts) han donat la volta a l’electrònic i han entrat amb 10 punts de marge al darrer període. Allà ha aparegut l’MVP de la passada lliga per fer 13 punts en els últims 10 minuts (31 en total) i ha donat la cinquena victòria als seus Warriors, que d’aquesta manera es mantenen invictes (5-0). Per contra els Clippers han perdut aquesta condició i han encaixat la primera derrota de la temporada (4-1).

Un dels pocs equips que està podent seguir el ritme dels vigents campions, són els sorprenents Toronto Raptors. Avui el conjunt canadenc ha superat a Oklahoma gràcies a un excepcional darrer quart (30-17) que ha permès superar a l’equip de Durant i Westbrook per un ajustat 103-98. Demar DeRozan amb 28 punts ha estat el jugador més destacat dels Raptors. Per contra el món oposat a Warriors i Raptors el viuen Philadelphia que ha encaixat davant Milwaukee la quarta derrota en quatre partits i Brooklyn Nets que després de perdre 87 a 101 contra Atlanta segueix sense conèixer la victòria després de cinc compromisos jugats.

Altres resultats d’aquesta matinada a l’NBA han deixat el triomf d’Indiana sobre Boston (100-98) de Washington sobre San Antonio Spurs per 102 a 99 i Cleveland sobre New York Knicks (96-86). A més d’aquests resultats cal destacar el partit que han jugat Orlando i Houston i que ha acabat amb victòria dels de Texas per 114 a 119 en un marcador que ha suposat el de major anotació d’aquesta passada jornada, superant el Phoenix 117-98 Sacramento i el que s’ha vist a Utah entre els Jazz i Portland amb triomf dels d’Oregón (92-108).