Aquests 30 Rolls-Royce Phantom són el major encàrrec que mai ha rebut la marca

Sovint, quan algú té molts diners, no sap què fer amb ells. Alguns opten per aventurar-se en negocis, uns altres per comprar immobles i uns altres que s’ho gasten en cotxes. En aquest últim grup apareix la figura del senyor Stephen Hung, un multimilionari que un dia qualsevol es va aixecar del seu llit i va pensar que el millor que podia fer en aquell moment era comprar 30 Rolls-Royce Phantom. Doncs bé, les seves intencions es van convertir en fets i, durant el passat Saló de Ginebra, el CEO de la marca, Torsten Müller-Ötvös, va fer lliurament de la primera unitat d’aquestes 30.

I perquè voldrà tants Rolls-Royce Phantom el senyor Hung? Encara que no ho sembli, els vol per a un ús laboral ja que la intenció és que donin servei al luxós hotel The 13 situat a Macau.

Com a curiositat, aquests 30 Rolls-Royce Phantom suposen el major encàrrec que ha rebut la marca en tota la seva història i, d’aquí, que el seu lliurament s’hagi convertit en un autèntic espectacle mundial. A més, les unitats no deixen indiferent a ningú ja que són de color vermell, porten elements d’or i detalls més concrets com el logotip de l’hotel brodat en els reposacaps, caixes amb mocadors cosits a mà, una nevera situada a la part posterior o tovalloletes refrescants.

La marca britànica va accedir absolutament a totes les peticions del senyor Hung ja que a un encàrrec així no podien negar-li res. A més, a la marca ja li va bé aquest encàrrec ja que la producció del Rolls-Royce Phantom finalitzarà durant el mes de novembre i, com la seva producció és gairebé artesanal, aquestes seran segurament les últimes unitats que construeixi la marca de l’enorme i senyorial model.