La història de Street Fighet V arribarà com una actualització gratuïta

  0

  Capcom anuncia que publicarà la història de Street Fighter V per parts, on la trama principal arribarà l’estiu vinent sense cost addicional

  Després de l’anunci de la intro de Street Fighter V, el videjoc exclusiu de PlayStation 4 i Microsoft Windows que arribarà el 16 de febrer, la distribuidora Capcom ha donat a conèixer nous detalls sobre la trama del joc. Amb la seva estrena, el videojoc comptarà amb l’habitual opció arcade que descriu a cada personatge i, de cara a l’estiu vinent, la història de Street Figher V arribarà a tots els usuaris gratuïtament.

  Es tractarà d’una actualització que oferirà un nou mode de joc on convergiran les trames de tots els personatges a través d’un format dividit per capítols, similar al vist en altres jocs de lluita com Injustice: Gods Among Us. Segons publica Peter Rosas, productor associat de Capcom, al blog de PlayStation:

  Cronològicament, dins la història de Street Fighter, té lloc [referint-se a Street Fighter V] entre els fets de Street Fighter IV i Street Fighter III, i narra tot el que va passar durant aquell emocionant període de temps (…) M. Bison i Shadaloo s’emportaran l’atenció de la història… i no puc dir res més per ara.

  Abans de l’arribada de la història de Street Fighter V i de la seva estrena, el videojoc comptarà amb un últim període beta el 30 de gener, de les 09:01 a.m. fins a les 04:00 a.m. de l’1 de febrer. El títol de Capcom comptarà amb un planter de lluitadors inferior a la quinzena que s’anirà expandint amb futures incorporacions. Un dels personatges que més es troba a faltar al joc base és Akuma, un dels principals enemics de Ryu, un personatge que d’altra banda té previst arribar a Tekken 7.