Suárez confia entrar en la història del club remuntant al PSG

0
El davanter del Barça, Luís Suárez | Foto: FCB

El davanter, que reconeix l’equip està “tocat” pel 4 a 0, creu que tenen en la tornada “una bonica oportunitat per quedar en la història del club”

El davanter uruguaià del FC Barcelona, Luis Suárez, ha reconegut que estan una mica ‘tocats’ després de la dura derrota d’aquest dimarts davant el PSG en l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, però ha recordat que tenen “la capacitat de revertir aquest tipus de situacions” i que la remuntada és “una bonica oportunitat per quedar en la història del club”.

“Òbviament, en fa mal l’ànim, és complicat i més perdre així a vuitens, però aquest equip és un dels principals a nivell mundial i té la capacitat de revertir aquest tipus de situacions. Ens hem d’autoconvèncer que, de qualitat, en tenim”, ha assegurat Suárez a l’acte de tancament del ’12è Llibre Solidari’.

El de Salto ha deixat clar que els “culpables” d’aquest dur revés són “tots”. “Hem d’assumir la derrota a nivell grupal i no atacar una persona, quan perdem, perdem tots”, ha advertit, remarcant que “surten moltes coses a la premsa que no són veritat”, en relació a la reunió que haurien mantingut amb els tècnics.

“És tot mentida i et molesta una mica, però els jugadors som conscients de la situació i del moment difícil que vivim i que no vam fer un bon partit. El que hem de fer és revertir això i cadascú fer la seva feina”, ha afegit el 9 blaugrana.

L’internacional ha enviat “el missatge clar” que han de “confiar” en ells mateixos per aconseguir la remuntada. “Aquest club ha fet història per triplets i per guanyar moltes coses en els últims anys, i ens hem de marcar l’objectiu que si volem fer història hem de donar la volta a una eliminatòria que no sé si moltes vegades s’ha aconseguit i davant un rival difícil. És un bonic desafiament per quedar en la història del club”, s’ha sincerat.

“Si volem quedar en la història del club per haver revertit una situació, aquesta és una bonica oportunitat. És una eliminatòria molt difícil, però res és impossible en el futbol. No hem de baixar els braços, hem de seguir lluitant. Tenim dret a estar una mica baixos per la derrota, però ja arribarà el moment de deixar-s’ho tot per aquesta samarreta”, ha reiterat Suárez.

D’altra banda, el blaugrana no està preocupat per la denúncia del Comitè d’Àrbitres per les seves paraules després de la seva expulsió davant l’Atlètic. “El que s’ha dit, dit està. El que vaig dir va ser perquè m’ho va semblar. Poques vegades es treuen en dos minuts dues grogues i la primera per una falta al mig del camp quan n’hi ha moltíssimes de pitjors, però és cosa del passat, cal pensar en el que ve”, ha resolt.