Mark Higgins tornarà a volar amb Subaru per l’Illa de Man

Subaru vol tornar a fer-ho, no va tenir prou amb l’última vegada i vol tornar a superar-se. Per a això s’ha ajuntat amb Prodrive per tornar a crear la màquina perfecta per trencar tots els rècords. El Tourist Trophy de l’Illa de Man és l’escenari perfecte, una d’aquestes competicions marcades al calendari on la velocitat és el pa de cada dia i el jutge per escollir guanyador. Doncs bé, al 2014 Mark Higgins ja va aconseguir un rècord a bord d’un altre Subaru, però ara, al 2016, ho tornarà a intentar per superar-se a si mateix.

L’arma perfecta per a aquesta proesa és el Subaru WRX STI, això sí, preparat a consciència per Prodrive. No creiem que superi els 300 CV, però la seva posada a punt i el seu baix pes el converteixen en una autèntica màquina.

Al 2014 Higgins va aconseguir volar per l’Illa de Man a una velocitat mitjana de 188 km/h durant els 25,5 quilòmetres del recorregut. Tenint present que és un traçat totalment urbà que passa prop de molts murs i penya-segats, sens dubte és una autèntica bomba de velocitat. Amb això va aconseguir un temps de 19 minuts i 56 segons, sent 40 segons més ràpid que el rècord que el precedia.

Subaru busca un nou rècord a l'Illa de Man | Diari Català
Subaru WRX STI Prodrive

Però sembla que això no li és suficient al senyor Higgins i, per això, en aquest 2016 vol tornar a l’atac a per un nou rècord. Superar els registres de 2014 serà una repte molt complicada però amb un Subaru WRX STI creat només per a això, tot pot ser. Aquest any el model arriba amb una revisió de les suspensions, frens, pneumàtics, motor i xassís, tot i que el motor (sense haver-se confirmat) segurament mantingui el mateix de 2.5 litres turbo i 300 CV de potència.

Estarem atents per quan Higgins torni a volar sobre l’Illa de Man amb el seu Subaru WRX STI.