El Subaru Impreza Concept és l’avançament del proper Impreza

Segurament el Saló de Tokio sigui el lloc predilecta on es marques japoneses presenten els seus avançaments del futur. Fa una estona era Mazda que presentava el RX Vision Concept, i ara és Subaru que aposta per mostrar-nos el camí de cap a on anirà la propera generació del Impreza, és per això que presenten el Subaru Impreza Concept.

A primer cop d’ull veiem que definitivament s’ha acabat allò dels Impreza amb maleter; Subaru vol seguir la línia iniciada al 2007 amb un disseny hatchback (cul caigut) per així endinsar-se de ple en el segment dels compactes i competir amb els Honda Civic, Toyota Auris o Mazda 3. La marca japonesa sap que el segment compacte és un mercat molt fort actualment i sap que ha de posicionar-se amb un bon producte que, a més a més, aporti quelcom diferencial i històric com és el seu nom. Així doncs, la futura generació del Impreza basada en aquest Subaru Impreza Concept té una gran raó de ser.

Subaru Impreza Concept, el previ de la futura generació | Diari Català
Vista posterior del Subaru Impreza Concept

Així mateix, també mostra alguns detalls actuals de la marca com la zona frontal que recorda molt a la del WRX STI. A la zona posterior, el Subaru Impreza Concept opta per un disseny més nou on no apareix cap sortida d’escapament visible (serà un futur hybrid?). El que sí que sabem són les seves mesures, les quals seran de 4,4 metres d’allargada, 1,8 d’amplada, 1,4 d’alçada i 2,6 de distància entre eixos.

De moment no tenim cap més referència d’aquest Subaru Impreza Concept, però sí que serà interessant veure l’evolució d’aquest projecte i com s’acaba concretant la futura generació Impreza.