El Subaru Impreza Concept Sedan aporta el maleter de sempre

No fa gaire, durant el marc del Saló de Tokio, us presentàvem el Subaru Impreza Concept amb un aspecte compacte on ja semblava que perdia per sempre l’allargada del maleter. Doncs no sé si Subaru ens ha escoltat, però el cert és que s’ha replantejat la situació i al Saló de Los Ángeles ha presentat la versió berlina de quatre portes per tal de seguir fidel a l’origen, el Subaru Impreza Concept Sedan.

La línia és la mateixa del Subaru Impreza Concept compacte; graella hexagonal, les òptiques allargades cap a la zona lateral, un para-xocs de tall esportiu, etc. però, en aquest cas, el Subaru Impreza Concept Sedan afegeix el cul per donar cabuda al maleter allargat que acaba amb una pujada que simula la funció d’un aleró.

Subaru Impreza Concept Sedan | Diari Català
Subaru Impreza Concept Sedan

De moment seguim sense conèixer més detalls del Subaru Impreza Concept Sedan; no coneixem com és l’interior ni quina mecànica aporta. Suposem que aviat la marca anirà desxifrant més informació per així poder escriure més línies del Impreza.

Tampoc sabem quan aparèixerà el model que passarà a producció a partit del Concept, tot i que es parla de finals del 2016, és a dir, que en teoria encara quedaria un any per veure la seva versió definitiva.