El Subaru Impreza arriba amb una nova i novedosa plataforma

Hem hagut d’esperar un temps, però ja el tenim aquí. Teníem ganes de veure el nou Subaru Impreza, el ressorgir del mite, i Nova York ha estat l’escenari escollit. En aquesta cita ha presentat la versió hatchback i Sedan, dues versions que la marca ja havia anticipat en forma de prototip. A més arriben amb una nova plataforma que promet un dinamisme inigualable.

Com ja vam comentar l’altre dia, el Subaru Impreza es presenta amb una nova plataforma que també estarà present en els futurs models de la marca on s’assegura una major agilitat i estabilitat, així com més confort i insonorització. El model japonès arriba amb un centre de gravetat més baix i amb una revisió del sistema de suspensió. En aquest sentit, munta una suspensió posterior independent de doble forqueta amb una barra estabilitzadora que promet una reducció del 50% del balanceig respecte a la generació anterior, a més d’absorbir molt millor les irregularitats de l’asfalt.

Subaru Impreza, una nova vida | Diari Català
Interior

Respecte a la línia de disseny, aquesta es mostra molt fidel als prototips presentats anteriorment, apostant clarament per un enfocament esportiu que alci les qualitats del Subaru Impreza. Arriba amb uns para-xocs una mica agressius, taloneres, uns traços molt fluids i, en la versió sedan, un suggeridor aleró.

L’interior és simple, sense ser recarregat i segueix l’esquema actual de la marca. Tot i així, s’ha millorat tot el que confereix a la connectivitat i tecnologia, així com l’habitabilitat que guanya espai gràcies a la nova plataforma.

Subaru Impreza, una nova vida | Diari Català
Versió hatchback

Mecànicament de moment Subaru només ens ha presentat el motor de gasolina bòxer de 4 cilindres i 2 litres que genera 155 CV de potència, així com la caixa del canvi automàtica Lineartronic de tipus CVT i la tracció a les quatre rodes marca de la casa.

De moment això és tot el que sabem, però aviat coneixerem la resta de l’oferta de motors, tant en gasolina com en dièsel.