Encara no es coneix si el Subaru Levorg STI passarà a producció

Des que va ser presentat, el Subaru Levorg trencava amb tots els esquemes de vehicles familiars, apostant per un disseny únic i agressiu que, per desgràcia, molts no han acabat d’entendre, i això que es presenta com la variant familiar del Impreza i amb un preu molt competitiu, a més de la fiabilitat dels seus motors. Doncs bé, si el que ara us explicarem acaba sent realitat en forma de producció, estarem d’enhorabona. En efecte, la marca japonesa s’ha plantejat el Subaru Levorg STI, la variant més esportiva que, suposadament, muntaria la mateixa mecànica que el WRX STI.

De moment tot són especulacions ja que l’únic que podem oferir és la imatge que acompanya al text però, allà, podem observar un Subaru Levorg STI amb un disseny molt Racing culminat pel color blau Subaru de la carrosseria amb alguns punts de vermell a la part baixa del cotxe o a la graella frontal. Així mateix, aporta un splitter davanter, faldons laterals, doble sortida d’escapament o la ja característica i enorme entrada d’aire del capó.

Com la marca encara no ha facilitat cap informació, podem pensar que portant les sigles STI optarà pel mateix motor del WRX STI, és a dir, un tipus bòxer de 2.5 litres turbo que genera uns espectaculars 300 CV de potència i 407 Nm de parell màxim a 4.000 rpm. Amb això, el WRX STI és capaç d’accelerar de 0 a 100 km/h en 5,2 segons i arribar fins als 255 km/h.

Tot això són especulacions perquè el que es mostra a la foto com Subaru Levorg STI no és més que un prototip, però, insistim, pel bé de l’automoció i de la conducció esperem que aquesta versió passi aviat a producció i que no sigui exclusiva del mercat japonès i pugui arribar a Europa.