El Subaru XV 2016 s’actualitza amb nous detalls

Subaru, marca japonesa de llarg recorregut, ha decidit aplicar una sèrie de millores al seu model més venut al mercat espanyol. Parlem del Subaru XV 2016, el crossover d’accés a la marca, que, per aquest any, introdueix nous detalls com les llums diürnes LED, un para-xocs davanter i graella redissenyats, llandes d’aliatge de 17 polzades, un aleró posterior d’un color negre setinat, línies cromades al voltant de les finestres, etc. En definitiva, millores que serveixen per augmentar la qualitat i ser més competitiu en el mercat europeu.

Un altre nou detall exterior del Subaru XV 2016 és el color de carrosseria Hyper Blue (el que es mostra a la foto). A l’interior, el SUV d’accés a la gamma Subaru equipa el volant multifunció procedent de l’Outback, així com nous entapissats i colors dels acabats.

Respecte a la mecànica, el Subaru XV aporta pocs canvis, només una petita actualització per adaptar-se a la normativa Euro 6 d’emissions, així com algunes millores en la posada a punt de les suspensions, direcció i transmissió. Per tant, la gamma del XV per aquest 2016 que conformada per dos motors benzina, 1.6 litres de 114 CV i 2.0 de 150 CV, i un 2.0 TD dièsel de 147 CV.