El Subaru XV Concept anticiparà el disseny de la nova generació del crossover

Fa un parell de dies us explicàvem les novetats que introduïa el Subaru XV de cara a aquest any 2016, les quals eren pur maquillatge per adaptar-se a les exigències actuals i ser més competiu en equipament. Doncs bé, ara coneixem que, al Saló de Ginebra que es celebrarà durant el mes de març, coneixerem el Subaru XV Concept, el prototip que anticiparà la nova generació del crossover compacte japonès.

La imatge que ens proporciona la marca no deixa veure gaire cosa, però sí el just per anticipar unes línies amb molts angles i unes òptiques que recorden al Subaru Impreza Concept que la marca va presentar recentment. Així mateix, aquest Subaru XV Concept es mostra força agressiu i amb proteccions a la zona baixa típiques de tots els SUV i crossover.

La similitud entre el XV i el Impreza anirà més enllà d’unes simples òptiques ja que tots dos compartiran línies de disseny, plataforma, motors i diferents elements que donaran forma a aquests dos models. Per dir-ho d’una manera més simple i menys tècnica, el XV actuarà com la variant off-road del Impreza.

De moment no disposem de més informació però sí que podem afirmar que la nova generació del XV que surtit d’aquest Subaru XV Concept, seguirà amb la idea de la tracció a les quatre rodes i amb l’opció d’escollir entre un canvi manual i un altre automàtic. Així mateix, esperem que la mecànica segueixi amb l’oferta de benzina i dièsel amb motors que oscil·lin entre el 1.6 i el 2 litres, i entre els 110 i 160 CV de potència. Tot i així, i coneixedors dels temps que corren, no es descartaria que aparegués una variant híbrida d’aquest crossover japonès. Però, insistim, per conèixer tot això encara haurem d’esperar com a mínim fins al Saló de Ginebra.