El preu que s’aconsegueixi per aquest Aston Martin DB10 anirà destinat a Metges sense Fronteres

Si voleu conduir com James Bond, aquesta és la vostra oportunitat. I és que el famós Aston Martin DB10 que apareix a l’última pel·lícula, ‘Spectre’, surt a subhasta el proper dia 18 de febrer.

Aquest esdeveniment és per celebrar el llançament en DVD, Blu-Ray i HD Digital de la famosa pel·lícula, un esdeveniment on també sortiran a subhasta altres elements que apareixen en l’última entrega de James Bond.

Aquest Aston Marti DB10 és un dels 10 que la marca britànica va fabricar exclusivament per al film i, d’aquesta manera, es convertirà en l’únic que passarà a mans d’un particular. Així mateix, de les 10 unitats només hi havia dues que eren totalment funcionals per a un ús quotidià i, d’aquí, surt la unitat que us expliquem.

Sens dubte estem davant d’un exemplar únic que serà apte pels grans col·leccionistes de cotxes ja que, a més a més de formar part de la pel·lícula, aquesta unitat també es va utilitzar com a exhibició durant la premier mundial del film al Royal Albert Hall de Londres i està firmada pel propi James Bond, interpretat per Daniel Craig.

Si passem a temes més tècnics, aquest Aston Martin DB10 aporta una carrosseria de fibra de carboni amb un aspecte força futurista però que marca les pautes dels propers models de la marca britànica, com és el cas de l’Aston Martin DB11 que, suposadament, veurem al proper Saló de Ginebra. Pel que fa a la mecànica, munta un motor V8 de 4.7 litres que és capaç de superar els 300 km/h, tot i que no s’ha desvetllat cap dada més sobre la seva potència. Això sí, si espereu que porti diferents gadgets per disparar o qualsevol altra tàctica defensiva o ofensiva, sentim dir-vos que no serà el cas.

Donada la seva exclusivitat, s’espera que la subhasta arribi a una xifra d’entre 1,5 i 2,1 milions d’euros, uns diners que aniran directament destinats a l’ONG Metges sense Fronteres.