Aquest Porsche 911 GT1 Evolution serà subhastat a Mònaco el proper 14 de maig

Si hi ha un cotxe que em va deixar bocabadat al seu moment, aquest va ser el Porsche 911 GT1. Vaig tenir la sort que quan tenia més o menys 10-11 anys a Andorra hi havia una unitat de color blanc (desconec si encara hi és) i, per circumstàncies de la vida, el vaig tenir davant dels meus nassos i, fins i tot, vaig poder pujar-me. És una imatge i un moment que mai oblidaré perquè crec que, des de llavors, no he vist cap cotxe igual. Doncs bé, ara s’obre un món davant els meus ulls i, si tingués els diners necessaris, no m’ho pensaria ni una mil·lèsima de segon. Aquest Porsche 911 GT1 Evolution de 1997 serà subhastat en un esdeveniment a Mònaco per un preu que, com podeu imaginar, està fora de qualsevol òrbita.

El millor de tot és que és un cotxe de competició homologat per anar per carretera i aquest és, sens dubte, el seu gran punt a favor. A més, aquesta unitat en concret ha participat en 31 carreres oficials, de les quals ha obtingut 13 victòries, així com tres Campionats GT Canadenc consecutius (1999, 2000 i 2001).

A subhasta un Porsche 911 GT1 Evolution | Diari Català
Porsche 911 GT1 Evolution

El motor d’aquest Posrche 911 GT1 Evolution és un sis cilindres bòxer biturbo de 3.2 litres que rendeix 600 CV de potència, uns 50 més que la versió oficial de carrer, la qual, a més, era uns 100 quilos més pesada.

Si us voleu fer-vos amb ell, encara teniu temps. L’esdeveniment tindrà lloc el dia 14 de maig a Mònaco, així que mentrestant podeu indagar sobre el seu preu aproximat encara que ja us avisem que la casa de subhastes on sortirà subhastat ha tancat el preu entre els 2,65 i 2,95 milions d’euros. Aquesta és la quantitat que cal pagar per un model que es troba en perill de desaparèixer ja que es creu que només hi ha uns 14 exemplars en tot el món.