Aquest Lamborghini Diablo SV serà subhastat el dia 6 de març

El Regne Unit és un hàbitat natural per a la compra-venda de vehicles clàssics i les subhastes són continues en aquest país i, sovint, apareixen alguns exemplars que mereixen ser explicats. El proper 6 de març, durant l’esdeveniment The Restoration Show Sale 2016, la casa de subhastes Silverstone Auctions oferirà l’última unitat que va sortir de fàbrica l’any 1999 del Lamborghini Diablo SV. I no només això, sinó que també s’estima que va ser l’últim en ser importat al país britànic.

El Lamborghini Diablo SV va suposar un punt d’inflexió dins del fabricant italià, no només tancava un mil·lenni acabant la producció el 21 de desembre de 1999, sinó que just abans Volkswagen ja havia començat a endinsar-se a la marca italiana controlant l’àmbit financer, fet que suposava que el Diablo SV es convertís en l’últim model 100% Lamborghni. A partir de llavors, Volkswagen va començar a influenciar amb els seus dissenys i les seves enginyeries.

Tornant a la subhasta del Lamborghini Diablo SV, aquesta unitat destaca pel seu espectacular color vermell que caracteritza encara més les seves qualitats esportives i italianes, una tonalitat que contrasta amb el gris de l’interior que s’apodera de la tapisseria acabada en cuir i Alcàntera.

Mecànicament, el Lamborghini Diablo SV munta un sensacional V12 de 5.7 litres amb 536 CV de potència i 604 Nm de parell màxim. Amb això aconsegueix un 0 a 100 km/h en 3,9 segons i és capaç d’arribar fins als 325 km/h, sens dubte unes xifres que posen els pèls de punta.

La unitat que serà subhastada el proper 6 de març porta totes les seves peces originals, fins i tot la funda original per evitar que la pols s’apoderi de les seves sensuals línies. En total, el cotxe ha recorregut 51.500 quilòmetres des que es va fabricar, mentre que al 2013 es va restaurar el xassís i el sistema de suspensions.

Amb totes aquestes premisses sobre la taula, la casa de subhastes espera que aquest Lamborghini Diablo SV oscil·li entre els 195.000 i 220.000 euros.