Success i Peñaranda, els joves davanters del Granada, han donat aire fresc a l’equip, que ja ha sortit de la zona de descens

Des de que Success i Peñaranda han irromput al primer equip del Granada CF, la trajectòria a la Liga BBVA ha millorat notablement. Amb 20 i 18 anys respectivament, els dos joves davanters han revolucionat un equip que semblava condemnat a l’infern del descens. L’equip de José Ramón Sandoval, no obstant, ha trobat una parella d’or a l’atac que ja ha anotat vuit gols. Pot semblar una xifra no massa impressionant, però s’ha de tenir en compte que Isaac Succes no és davanter centre, sinó que juga partint des de la banda, i que Adalberto Peñaranda només porta set partits amb la primera plantilla.

Isaac Success, velocitat i potència

Isaac Success és un davanter nigerià que té 20 anys des del dijous passat. Tot i que va debutar la temporada passada, convertint-se en el jugador més jove en debutar amb el club andalús, l’explosió definitiva del jugador no ha arrivat fins l’actual. Ja porta quatre gols a la Liga BBVA i, tot i la seva joventut, s’ha convertit en el gran referent de l’equip, havent-se’l de d’arribar a posar a l’esquena en més d’un partit durant el que portem de campanya.

Pot jugar tant de davanter centre com d’extrem, enganxat a qualsevol de les dues bandes. Destaca per la seva velocitat i la seva potència física. És molt complicat aturar-lo en carrera ja que no només compta amb una gran força i equilibri, sinó que també és capaç d’encarar el rival gràcies a la seva gran qualitat individual. És fan confessat del Real Madrid, raó per la qual sortirà amb màxima motivació.

Adalberto Peñaranda, la perla veneçolana

Amb només 18 anys d’edat i set partits disputats, Adalberto Peñaranda ha enamorat l’afició de Los Cármenes. En la seva curta presència al primer equip, el davanter veneçolà ja ha anotat quatre gols, convertint-se així en el soci ideal del seu company a la davantera, Isaac Success. Ell sol va ser l’autor dels dos gols que van donar la victòria de l’equip de Sandoval al camp del Levante. També va marcar el segon gol contra el Sevilla, el qual va acabar donant els tres punts als granadins.

Peñaranda és un davanter molt potent i amb gran mobilitat, fet que li dóna una gran lectura dels espais a l’esquena de la defensa rival. Desmarcant-se, ha demostrat ser un jugador absolutament decisiu. També destaca per la seva velocitat i per la facilitat i sang freda que té per definir quan es troba en front del porter rival. Es declara fan del FC Barcelona i avui tindrà l’oportunitat de jugar contra els seus ídols.