Surten a Subhasta els dos Ferrari FF de Juan Carles I

0
Surten a Subhasta els dos Ferrari FF de Juan Carles I
Surten a Subhasta els dos Ferrari FF de Juan Carles I
Ferrari FF

Els dos Ferrari FF van ser un obsequi del primer ministre dels Emirats Àrabs l’any 2012

Era l’any 2012 quan la crisi econòmica atacava de ple a la societat, quan la majoria es preocupava per com arribar a final de més, però, com sempre, hi havia alguns privilegiats que vivien i viuen en un altre nivell. Va ser llavors quan el Rei d’Espanya d’aquell temps, Juan Carles I, rebia, així perquè sí, dos Ferrari FF. La persona generosa que li va oferir tal obsequi va ser el primer ministre dels Emirats Àrabs, coincidint amb la visita del ex-monarca espanyol al país àrab durant el Gran Premi de Fórmula 1 al circuit de Yas Marina.

Des de llavors tots dos models no s’havien utilitzat mai i es guardaven al parc automobilístic de la Casa Reial, però fa un any es va decidir que un dels dos Ferrari FF passava a mans de l’Administració General de l’Estat. Ara, després d’uns quants anys de nul·la utilització, l’estat espanyol ha decidit treure els dos Ferrari a subhasta a través d’un comunicat oficial publicat al BOE.

La subhasta es realitzarà el 6 de novembre per un preu en conjunt de 695.000 euros. Tot i així, els dos cotxes es subhastaran per separat; el primer, de color negre amb matricula 0529JHZ, tindrà un preu de partida de 350.000 euros, mentre que el segon, de color gris platejat i matrícula 8402HMH, sortirà a partir de 345.000 euros. Si en voleu un haureu de lliurar 17.250 euros de garantia per un, i 17.500 euros per l’altre.

Tots dos models es poden veure i revisar a les instal·lacions del Parc Mòbil de l’Estat, situat a Madrid, entre els dies 19 i 23 d’octubre.

El Ferrari FF munta un motor V12 de 6.3 litres que dóna 660 CV de potència a 8.000 rpm i 683 Nm de parell màxim. Segons la marca italiana és el model més versàtil que mai ha fabricat ja disposa de tracció total i quatre seients.

Així que si voleu un d’aquests dos FF a un preu astronòmic, no dubteu en entrar a la subhasta.