Surtida complicada pel FC Barcelona Lassa

0
El Barça té una sortida complicada a Peñíscola
Saad és una de les novetat de l'equip blaugrana
El Barça té una sortida complicada a Peñíscola
Saad és una de les novetats de l’equip blaugrana

L’equip blaugrana viatja a Peñíscola (20.45 h) amb el record de la derrota de la temporada passada

El FC Barcelona Lassa té una sortida molt complicada en el seu partit de la cinquena jornada. Juga al camp del Peñíscola RehabMedic, una de les pistes més complicades de la lliga i on els blaugranes van caure l’any passat per 3-2. Els homes de Marc Carmona saben que això no es pot repetir i són molt conscients. Tal com va declarar l’entrenador culer, “viatgem amb la intenció d’intentar guanyar però també una mica d’intentar que la cara que hem vist del Barça a casa, també siguem capaces de donar-la fora perquè és cert que hem guanyat els dos partits de fora, però no de la forma en què ens agradaria”. I és que aquest és un dels aspectes que l’equip vol millorar “com més aviat millor, ser capaços de competir com entrenem, millor i sobretot de jugar igual fora com hem jugat els dos partits a casa. Estic convençut que tindrem millor tot que el que no hem tingut els dos partits de fora, estic convençut”.

Durant aquesta pretemporada, tots dos equips es van veure en un partit amistós a porta tancada en el Palau Blaugrana, on els blaugranes van guanyar per 5-1 en el que va suposar el primer partit de la temporada 2015/16. Encara que era un partit amistós, el Barça Lassa farà bé en no fiar-se del Peníscola, ja que la temporada passada, els culers van caure en la seva pista per 3-2 amb gols de Bateria i Ferrao i de Lozano i Lin en pròpia porteria.

Precisament, l’apartat defensiu és un altre aspecte a millorar en el joc. Tal com va afirmar el jugador Sergio Lozano en les declaracions prèvies: “Hem estat més fluixos en la defensa a pilota parada, ja que hem encaixat crec que cinc gols a Saragossa, sis a Santa Coloma, sobretot fora de casa, però dels 11, segurament set o vuit han estat de jugades d’estratègia. Aquest és l’aspecte que cal millorar si volem competir pels títols”. En el partiti d’avui s’enfronten el millor atac contra la segona pitjor defensa. Els castellonencs tanquen la classificació de la LNFS amb només dos punts sumats després dels empats amb el Santiago Futsal a quatre gols i amb el Llevant UD DM a dos. Els altres dos partits els han perdut davant l’Inter Movistar i d’ElPozo Murcia. Malgrat ser la segona pitjor defensa de la Lliga amb 20 gols encaixats, els de Peníscola no tenen problemes a l’hora de fer gols. En quatre partits n’han fet 12, però el problema ho han tingut a l’hora d’encaixar gols. Per la seva banda, els blaugranes són el millor atac de la LNFS amb 28 gols a favor, una mitjana de set en cada partit. Lozano ha marcat en els quatre partits de Lliga i un hattrick a la Copa del Rei. “Em trobo molt bé aquest any, sense lesions, i al final això és important per a un jugador. Els gols van arribant i m’agrada ajudar a l’equip tant en defensa com en atac, i si puc seguir marcant gols, doncs molt millor”, va declarar el jugador.

Pel que a la convocatòria, Marc Carmona recupera per a aquest partit al jugador italo-brasiler Saad, que es va perdre el partit de setzens de final de Copa del Rei a causa d’una sobrecàrrega lumbar però, després de fer tractament específic, s’ha recuperat per disputar el partit de la LNFS.