Les autoritats locals han decidit traslladar l’amistós que enfrontava les seleccions de futbol de Bèlgica i Portugal a Brussel·les; es disputarà a Leiria

Les autoritats locals han decidit anul·lar el partit amistós que havia d’enfrontar dimarts vinent, 29 de març, a Brussel·les, les seleccions de futbol de Bèlgica i Portugal, després dels atemptats que van deixar dimarts un mínim d’una trentena de morts a la capital europea.

Així ho ha anunciat la Federació de Futbol belga en un comunicat, en què explica que la mesura s’ha pres per “motius de seguretat” i a instàncies de les autoritats de Brussel·les. Els aficionats amb entrades per assistir al partit tenen de termini fins a l’1 d’abril per sol·licitar la devolució dels diners.

El novembre passat, la selecció belga ja va suspendre un partit amistós amb la selecció d’Espanya, amb els jugadors espanyols ja a Brussel·les, dies després de la cadena d’atemptats perpetrats el 13 de novembre a París.

Es jugarà a Portugal

Finalment, el duel s’acabarà disputant, però serà a terres portugueses. Leiria acollirà el partit el mateix 29 de març en una reubicació per motius de seguretat.