La ‘Fira Internacional d’Art Contemporani’ mostra les quinze idees de joves artistes

La ‘Fira Internacional d’Art Contemporani Swab’ ha presentat, aquest divendres, les quinze obres guanyadores que s’exhibiran, fins al 22 de juny, a diferents escales del Metro de la ciutat dins del marc del Swab off’, un projecte de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

Estudiants de quinze escoles de disseny de Catalunya, Algèria, Hong Kong, Argentina, Canadà i Regne Unit han intervingut amb les seves obres en el projecte ‘Swab Stairs’ com a avanç de la 9a Edició de la Fira Internacional d’Art Contemporani.

El Director de Swab, Joaquín Díez, ha explicat que l’objectiu de Swab Stairs és donar suport als joves en la seva iniciació en el món de l’art i portar-lo al carrer per “apropar-lo a la gent”, de manera que es doni visibilitat a les escoles de disseny i s’eliminin les barreres entre la cultura i els ciutadans.

El tema del concurs ha estat ‘Paradigmes utòpics de la ciutat del futur’, de manera que els estudiants han tingut en compte qüestions com l’augment de població urbana i l’impacte tecnològic per proposar solucions creatives a la societat futura.