La botiga s’ha acomiadat dels seus seguidors publicant missatges a Twitter

Una part de la música del Raval mor aquesta setmana. I és que la tenda Discos Castelló (carrer Tallers de Barcelona) ha anunciat aquest dijous, a través de Twitter, que tancarà les seves portes pròximament. Segons publica l’edició digital de ‘La Vanguardia’ i recull ‘Europa Press’, la companyia tancarà pròximament el seu establiment, que ara mateix es troba en el número 7 del carrer prop de La Rambla.

A través d’una anotació a Twitter l’empresa ha transmès als seus seguidors el missatge: “No fa falta dir gens, perquè ja ho esteu dient vosaltres. Us trobarem a faltar. Molt”. Minuts després la xarxa social coneguda pels Hashtags, ha compartit la successió de comentaris de comiat dels seus clients, que han recordat els discos comprats en la tenda i el canvi de suports.


Fundada en 1928, l’empresa Discos Castelló va presentar concurs de creditors en 2009, i en els últims anys va tancar els seus altres establiments, entre ells els dels centres comercials Gran Via 2, La Maquinista i Ànec Blau de Castelldefels (Barcelona).

La tenda musical s’havia convertit al llarg de les dècades en un símbol de la bona música (tant del Heavy, del Rockn com de la Rumba Catalana). Els aficionats dels discos podien trobar material que no es trobaven en altres establiments i també un tracte professional i molt entès en tot tipus de músiques, però la competència d’internet ha acabat forçant-ne l’acomiadament.