Falsa alarma per un tiroteig a la base aèria de l’Air Force One

0
Air Force One
Imatge de l'Air Force One | Foto: Wikimedia

La presència d’un “tirador actiu” a l’interior de la base militar Andrews ha obligat a tancar el recinte durant una hora

El tancament de la base militar Andrews, pròxima a Washington i on té la base l’avió presidencial estatunidenc Air Force One, a primera hora del matí d’aquest dijous per la suposada presència d’un “tirador actiu” ha resultat finalment ser una falsa alarma.

“Tot aclarit”, ha anunciat la base al seu compte de Twitter, i ha precisat que el tancament quedava aixecat però sense oferir més detalls sobre els fets. Les alarmes havien saldat quan la mateixa base, situada a Maryland a uns 24 quilòmetres de la capital, havia informat al seu compte de Twitter de la “clausura” de les instal·lacions per la presència d’un “tirador actiu” i havia ordenat al personal que busqués refugi.

Després, havia precisat que estava previst fer “un exercici amb un tirador actiu, tot i això, s’han rebut informacions d’una situació de tirador actiu real” a la instal·lació mèdica Malcolm Grow, fins on s’havien desplaçat els equips d’emergència.