Tarragona diu “sí al turisme de qualitat i no al turisme de borratxera”

0
Iñigo Rosell diu: sí al turisme de qualitat
Iñigo Rosell diu no al turisme de borratxera a Tarragona | Diari Català

Davant la notícia que Salou ha decidit renunciar al conegut “turisme de borratxera”, Salou Fest, i amb la perspectiva que algú plantegi que Tarragona sigui l’alternativa, un dels referents dels empresaris del sector serveis de Tarragona, Íñigo Rosell, ha manifestat el seu “no rotund a que la nostra ciutat aculli aquest tipus de turistes”.

Rosell, propietari de Tarragona Suites, especialitzada en apartaments turístics d’alta qualitat, ha afegit que “a la nostra ciutat sempre hem treballat per tenir un turisme de qualitat, respectuós amb l’entorn cultural i patrimonial i per tant el turisme de borratxera és incompatible amb nosaltres”.

Íñigo Rosell ha fet aquestes declaracions després d’alguns rumors no oficials en aquest sentit i ha dit que “estic segur que la immensa majoria d’empresaris comparteixen la meva opinió i, especialment, el conjunt dels ciutadans de Tarragona”.

El propietari de Tarragona Suites ha explicat també que “estic treballant per impulsar un grup d’empresaris de diferents sectors i serveis per construir junts una proposta que col·labori en el millor futur turístic per la nostra ciutat”.