Tatuatges solidaris a Terrassa

1

L’empresa egarenca New Chucky Tattoo organitza aquest divendres una recollida d’aliments bastant particular

 

Normalment, quan es fa una recollida d’aliments o una donació de sang, rebem una recompensa simbòlica. Però aquest divendres a Terrassa la nostra vessant solidària pot quedar-nos, literalment, gravada a la pell. Això és degut a que aquest divendres se celebra la segona campanya ‘Menjar per Tattoo’, que organitza una empresa tatuadora de la ciutat, New Chucky Tattoo.

Des de les 10 i mitja del matí fins les vuit de la tarda, tres tatuadors realitzaran petits treballs a la pell de qui s’aproximi a portar pastilles de brou, cacau, farina, etc. Juan, responsable de New Chucky Tattoo, aspira en aquesta segona edició a superar els 1.000 quilos d’aliments recaptats en l’edició de l’any passat.

Enguany, a més, la iniciativa compta amb la col·laboració de Diari Català, juntament amb l’Ajuntament de Terrassa, la Creu Roja i altres entitats. La iniciativa es porta a terme en coordinació amb El Rebost, el Centre de Distribució Social d’Aliments de Terrassa. A més, tot el que es pugui recollir aquest divendres serà destinat directament al Banc d’Aliments.

Entre els tatuadors, a més, es troben veterans del gremi com Juan Sanz, d’Alkimia Tattoo. Aquest tatuador és ja un ‘expert’ en iniciatives solidàries. Si el passat Nadal va engegar una campanya de recollida de roba i joguines, per aquest Sant Jordi prepara una venda solidària de roses i per l’estiu ja pensa en una segona recollida de roba.

Terrassa doncs viu avui una jornada solidària en la qual s’espera la participació de molta gent per ajudar als que ho necessiten.