Tax The Rich posa un Ferrari F40 GT enmig d’una granja

Des que Ken Block va començar a posar de moda això de les Gymkhana, aquell vídeo on un cotxe comença a derrapar i derrapar per un circuit limitat per diferents elements, molts han estat els que també han intentat aquest tipus de proesa. Un d’ells és Tax The Rich, especialitzat en realitzar aquest estil de conducció amb models que, precisament, no són gens econòmics. Per les seves mans han passat ferros únics com el Ferrari 288 GTO, Ferrari Enzo, Ferrari F50, Jaguar XJ220, entre d’altres joies automobilístiques.

Ara, a la seva última entrega, ha anat un pas més enllà i ha volgut provar amb un altre Cavallino, segurament el més nostàlgic de tots i, a més a més, amb una versió especial del mateix. En aquesta ocasió, Tax The Rich ens presenta l’exclusiu Ferrari F40 GT de competició, la versió de circuit del superesportiu de la marca italiana que passa de córrer en els millors traçats del món a embrutar-se de fang en una Gymkhana muntada en una granja, un modalitat que Tax The Rich ha batejat com Farmkhana.

El vídeo és molt senzill, tenint present com són la resta de vídeos del creador, fins i tot ens atreviríem a dir que és bastant avorrit ja que dura poc més d’un minut en el qual es dedica a passar enmig de quatre cons, efectuar quatre derrapades i a entrar i sortir d’un edifici de la granja, però el nom del creador i el model protagonista el converteixen en viral.

Això sí, com podreu sentir al final del vídeo, sembla que la cosa no acaba gaire bé. No sabem si serà veritat o simplement un muntatge però el cert és que ens deixa una mica preocupats. A les vostres mans queda decidir si aquest vídeo és un espectacle o una aberració per al Ferrari F40 GT, un mite dels circuits que passa a enfangar-se enmig d’una granja.