Tebas: “La Liga va a prevaldre als clubs l’assistència als estadis”

0
Tebas:

Tebas: "LaLiga va a prevaldre als clubs l'assistència als estadis"

El president de La Liga ha volgut agrair aquesta distinció, destacant la “activa col·laboració de la Lliga amb Aficions Unides

L’associació Aficionis Unides ha condecorat aquest divendres al president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), Javier Tebas, amb la insígnia d’or i brillants pel seu treball en favor dels afeccionats del futbol espanyol, que ha desvelat que l’organisme “va a prevaler als clubs l’assistència als estadis”.

El president de La Liga ha volgut agrair aquesta distinció, destacant la “activa col·laboració de la Lliga amb Aficions Unides”, i ha cridat a la participació a tots els afeccionats al futbol. “Volem ser la millor competició del món i necessitem la participació activa de l’afeccionat”, va indicar.

El responsable del màxim organisme del futbol espanyol ha anunciat, a més, una mesura nova per fomentar l’assistència de públic als estadis.La Liga va a prevaler als clubs l’assistència als estadis”, va explicar, abans de reconèixer que el seu objectiu és “veure els camps plens”.

Finalment, Tebas ha parlat sobre les mesures econòmiques que La Liga ha pres per garantir el gaudir dels afeccionats. “El deute ha disminuït més del 50%. Tots els clubs tenen certificat per part d’Hisenda que estan al corrent de les seves obligacions. Per això, cal destacar que el preu dels abonaments ha disminuït prop d’un 30%”, va concloure.