Javier Tebas, el president de la Liga de Fútbol Profesional, ha assegurat que vol estudiar el contingut dels Periscope que fa Gerard Piqué per contactar amb els fans

El president de La Liga, Javier Tebas, ha afirmat aquest dimecres que, des del punt de vista tecnològic, li semblen molt bé els Periscope, l’aplicació de Twitter que permet gravar i retransmetre vídeos en temps real i que fa servir habitualment el jugador del FC Barcelona Gerard Piqué, però que han d’estudiar el seu contingut per saber en quins entorns es poden donar.

“Com a tema tecnològic em sembla molt bé el que fa Piqué (Periscope), però com a contingut em sembla que hem de estudiar-lo en les circumstàncies que dins de l’entorn d’un club es poden donar”, ha dit Tebas, després de la signatura del conveni de col·laboració entre La Liga i la Universitat de Salamanca.

A més, el dirigent ha assenyalat que des de l’organisme que presideix estan treballant sobre el tema de les xarxes socials “des de fa moltíssim temps” i que volen fixar-se en competicions “com la NBA”, per traslladar la lliga espanyola a un “sistema similar al que tenen allà”.

“El tema de les xarxes socials i els jugadors és un tema que estem treballant i farem, al seu moment, una proposta per als clubs”, ha afegit. Finalment, Javier Tebas ha assegurat que estan estudiant establir algun “tipus de regulació” sobre aquesta qüestió, perquè “la imatge de La Liga i del club transcendeixen al tema personal”.