Telefónica ofereix 120 minuts gratis de trucades a l’Equador als seus clients a Espanya

Telefónica durant el dia d’ahir, va anunciar la posada en marxa de la campanya d’ajuda després dels terratrèmols a l’Equador, oferint així als seus clients a Espanya 120 minuts gratis de trucades a aquest país per poder contactar amb familiars i/o amics fins al 30 d’abril. D’aquesta manera, Telefónica és una altra alternativa al servei de trucades gratuïtes que ofereix Skype.

Telefónica

D’altra banda, la companyia també ha llançat un servei de missatges de text solidaris perquè tot aquell que vulgui col·laborar amb les ONG que treballen a l’Equador puguin fer-ho de forma senzilla. Per poder realitzar la donació només cal enviar un missatge al número 28014 amb la paraula “AYUDO”, amb cada missatge es destinarà el preu íntegre del cost de l’SMS (1,20 €) a Acció contra la Fam, ACNUR, Creu Roja, Oxfam Intermón, Pla International, i UNICEF Comitè Espanyol, que s’han unit per aquesta causa amb el nom de “Junts per l’Equador”.

50 telèfons via satèl·lit lliurats i ajuda mitjançant plataforma internacional

Aquestes accions per part de Telefónica se sumen així a l’ajuda realitzada després del terratrèmol, en la qual van lliurar al Govern equatorià un total de 50 telèfons via satèl·lit per a les tasques de rescat, atenció d’emergències i coordinació amb la força pública.

Telefonica

La Fundació Telefónica, a través del seu programa de Voluntaris Telefónica, també s’uneixen a l’ajuda llançant una plataforma internacional perquè tot aquell que vulgui col·laborar pugui fer-ho a través de les webs Voluntarios Telefónica i Fundación Telefónica.