Tenim un "jo" doble, Quàntic, i podem contactar amb el

Malgrat viure en un altre temps i espai, hi ha ranures temporals on podem connectar amb aquest altre jo, que es mou a velocitats superiors a la llum.

Amb el nostre pensament, generalment orientat cap al matí, tendent a planificar i projectar, anem creant diferents possibilitats de futur (futurs probables)…

Sabem que el temps tal com nosaltres ho concebem no existeix. Segons la teoria del físic francès Jean Pierre Garnier Malet tot en l’univers és doble, des dels planetes fins als grans d’arròs.

La seva famosa teoria del desdoblament de les fases del temps, diu que els éssers humans, com a éssers multidimensionals, tenim també el nostre doble, mentre nosaltres existim en temps real, ell ho fa en el quàntic, en estat ondulatori, que és l’estat del nostre cos energètic.

Tenim un "jo" doble, Quàntic, i podem contactar amb el Durant alguns instants entre instants (milionèsimes de segon) el nostre estat corporal contacta o pansa a l’estat ondulatori i vivim en el quàntic sense assabentar-nos. Podem intercanviar informació amb el doble mentre dormim i estem en la fase REM o somni paradoxal, que és quan nostra activitat cerebral és més intensa.

No només podem contactar amb ell, sinó demanar-li que col·labori per sanar els nostres pensaments i emocions i perquè els problemes de la nostra vida es resolguin.

Com Contactar Amb El teu Doble Quàntic:

1. Anar a dormir en calma, aquest altre jo existeix en una freqüència elevada. No hi haurà comunicació si no estem en l’estat adequat, sinó que per contra podríem captar el que el físic crida informacions parasitàries, que provocarien l’efecte oposat al desitjat.

2. Estar hidratats, ja que la informació passa a través dels líquids de les nostres cèl·lules. Per la qual cosa és convenient beure un got d’aigua abans de adormir-nos.

3. Fer un exercici d’introspecció (l’examen de consciència, de tota la vida) i si caiem en el compte que hem estat pensant malament, demanar que es canviïn els nostres patrons de pensament negatiu. Pensar bé de nosaltres mateixos i dels altres

4. Aconseguir un estat de benevolència i total confiança abans de parlar al nostre doble i exposar amb detall el que necessitem resoldre, la comanda ha de ser només per a temes propis, recorda que estàs parlant amb tu mateix. Demanar la solució que desitgem o una altra possibilitat que sigui l’adequada per a nosaltres i harmoniosa per al món. Això es farà just al moment abans de adormir-nos, en la freqüència d’ones alfa. Després ens lliurarem al somni amb tranquil·litat.

5. L’endemà hem d’estar atents als missatges intuïtius i a les sincronies o petits miracles que sorgeixin en la nostra vida quotidiana.

Tenim un "jo" doble, Quàntic, i podem contactar amb el Garnier diu que buscant i retrobant el contacte amb el nostre doble podrem equilibrar-nos i trobar el sentit de la nostra vida terrestre. I explica que per una equivalència entre el temps del jo ondulatori i el nostre, hi ha un període que pot aconseguir fins a 40 dies perquè es resolguin els temes que deixem en mans del doble.

Dins d’aquest lapse de temps ell explorarà lentament aquests futurs probables que la nostra ment ha projectat i adoptarà l’opció més convenient, creant així la nostra realitat present.

Depèn de la complexitat de la comanda, això també podria resoldre’s en uns pocs dies, tres, per exemple.