Lydia Sebastian, una britànica de tan sols 12 anys, a estat l’ultima persona en aconseguir la màxima puntuació possible,162 de coeficient intel·lectual amb un test de Mensa

Tens el coeficient intel·lectual d'Einstein o Hawking? | Diari CatalàL’estudiant Lydia Sebastian, va aconseguir una puntuació de coeficient intel·lectual de 162 punts el passat 3 de setembre i va superar als científics Albert Einstein i Stephen Hawking en els resultats d’un test de coeficient intel·lectual (CI), és l’últim membre de la prestigiosa organització Mensa.

Tens el coeficient intel·lectual d'Einstein o Hawking? | Diari CatalàAmb tan sols 12 anys, la britànica Lydia Sebastian ha estat l’última persona a obtenir la màxima puntuació possible en aquest test d’intel·ligència de Mensa, una organització que va ser fundada al Regne Unit en 1946 que reuneix molts personatges amb un elevat quocient intel·lectual (CI) amb total independència de la seva procedència i formació.

El coeficient intel·lectual mitjà d’un adult ronda en els 100 punts i qualsevol puntuació que superi als 140 punts es considera que està a la altura de genis com Hawking i Einstein, que van arribar als 160 punts.

Tens el coeficient intel·lectual d'Einstein o Hawking? | Diari CatalàEntrar a l’organització Mensa, només està a l’abast de aquelles persones que la puntuació formi part del 2% més alt, tot i que Mensa és una associació internacional, cada delegació nacional disposa del seu propi sistema d’ingrés. En general, per accedir a Mensa cal fer dues proves: un test de comprensió i un test esquemàtic, que no inclou paraules.

Tens el coeficient intel·lectual d'Einstein o Hawking? | Diari CatalàA continuació els presentem algunes de les preguntes d’un dels tests més famosos de Mensa, publicat a la revista ‘Seleccions del Reader’s Digest’ el 1979 i adaptat a l’espanyol per Mensa Espanya.

Les normes de l’organització Mensa són les següents: les respostes incorrectes no resten punts, té un màxim de 30 minuts per completar la prova i s’obté una major puntuació per finalitzar abans d’hora.

Podeu Realitzar la prova al complet aquí. Podeu veure el resultats a les preguntes aquí.

Aquí podeu trobar molts mes tets de coeficient intel·lectual de l’organització Mensa Espanya.

Quin resultat ha obtingut vostè? Es troba entre els privilegiats que podrien tenir accés a l’organització Mensa?