Marc-André Ter Stegen no ha amagat mai que la seva situació al FC Barcelona li resulta incòmoda. El porter alemany vol quelcom més que la Champions i la Copa

Ter Stegen argumenta que després d’un any d’aprenentatge rendint a gran nivell ja està preparat per ser el porter titular en qualsevol club del món, inclòs el propi FC Barcelona, així que no descarta abandonar el club català aquest estiu.

El porter ha parlat aquest divendres en la concentració amb Alemanya, on ha demanat que se’l valori una mica més: “Vull donar el següent pas i jugar més perquè la situació és clara: si res no canvia, s’haurà de parlar obligatòriament”.

El jove porter de 23 anys aprofundeix en el moment pel qual està travessant professionalment: “Al final de la temporada hauré jugat uns 25 partits. Això no és poc, però quan torni de la selecció, probablement davant el Real Madrid en el clàssic estaré a la banqueta. A llarg termini, aquests 25 partits no són suficients”.

Tot i això, espera que el Barça li presenti alguna oferta que vegi amb bons ulls: “Ara estic pensat en acabar bé la temporada. Després ja es veurà”.