Ter Stegen, davant d'una nova oportunitat | Diari Català
Ter Stegen, davant d'una nova oportunitat | FOTO: Europa Press

Marc-André Ter Stegen tornarà a tenir l’oportunitat de jugar en un partit d’eliminatòria, on ha tret la seva millor versió fins ara

Marc-André Ter Stegen tornarà a ser titular en el partit de tornada de la Copa del Rey contra el RCD Espanyol. Tot i que aquesta temporada no ha estat tant encertat com en l’anterior i no ha pogut treure profit de les oportunitats que ha tingut, el porter alemany tornarà a jugar un partit d’eliminatòria, on ha demostrat que s’hi mou com peix a l’aigua.

Aquesta temporada, Ter Stegen no ha estat massa afortunat. Tot i haver tornat abans de les vacances per posar-se a punt de cara a les competicions, errors importants com els gols encaixats de pràcticament el mig del camp com el de San José a la Supercopa o el de Florenzi a la fase de grups de la Champions League han fet venir dubtes sobre el seu rendiment.

Amb la lesió de Claudio Bravo a principis de temporada, Ter Stegen va intentar trobar el seu lloc a la lliga, però les seves actuacions no van esvair els dubtes sobre si realment és porter per al FC Barcelona. No obstant, la temporada passada va començar de manera semblant. Els errors del porter contra el PSG a la fase de grups de la Champions League van posar a debat la titularitat del porter alemany.

Gran rendiment a les eliminatòries de Copa i Champions

A mesura que la campanya va anar avançant, Ter Stegen es va anar engrandint. Ja en fase eliminatòria de vuitens de final, va aturar un penal al Kun Agüero que hagués suposat que el Manchester City entrés de ple en l’eliminatòria. Va culminar la gran la seva temporada guanyant Copa del Rey i Champions League, amb actuacions memorables com la de la tornada de semifinals contra el Bayern de Munic.

El seu gran rendiment en les dues competicions durant el curs anterior, dónen crèdit suficient a Ter Stegen per pensar que és porter de present i el futur guardià de la porteria blaugrana per molts anys.