Terrassa encara no ha pagat la quota obligatòria de l’Associació de Municipis per la Independència

 

L’adhesió de Terrassa a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) va portar molta cua ara fa sis mesos, quan el govern municipal del PSC va prendre aquesta decisió –aprovada al Ple municipal-. Sembla que aquesta adhesió encara portarà més cua, degut, en aquest cas, a un tema d’impagaments.

En concret, segons informa Diari de Terrassa, el municipi egarenc encara no ha pagat, sis mesos després de la seva adhesió, la seva quota obligatòria a l’Associació. Sembla, segons apunta el mateix diari, que el municipi hauria de pagar una quota important, degut a que, segons els estatuts de l’entitat, la xifra final depèn de la magnitud del municipi. En aquest cas, Terrassa seria un dels municipis amb més habitants (215.000) de tots els que formen part de l’AMI.

Segons fonts de l’AMI consultades pel digital egarenc, la morositat a l’AMI se situa entre el 3 i el 5 per cent. Aclareixen aquestes fonts que un municipi té un any per satisfer la quota. Comenten també que Palafrugell, municipi també governat pel PSC, és el més ‘morós’ de l’entitat, ja que no ha pagat les quotes de 2013 i 2014.

Compartir
Article anteriorBartomeu i Rosell es neguen a parlar de Neymar
Article següentÈxit al primer Saló del Cinema i de les Sèries a Barcelona
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]