Ajuntament de terrassa - Diari Català
Ajuntament de Terrassa

Amb dos plans d’ocupació

L’Ajuntament de Terrassa contractarà 103 persones mitjançant dos plans d’ocupació per fer tasques de neteja, millora i rehabilitació d’espais públics de la ciutat.

Es tracta de dues iniciatives municipals, aprovades pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC): ‘Treball als barris’ amb un pressupost de 882.031,55 euros i ‘Treball i Formació’, de 364.721,28 euros, dels quals la Generalitat finança el 86% en els dos casos, segons ha informat el consistori en un comunicat.

A partir del 30 de desembre i durant el primer semestre del 2016 s’incorporaran a la feina i el seu contracte tindrà una durada de sis mesos, en alguns casos es complementaran amb un altre mig any de formació, a més es prioritzarà la contractació de col·lectius com persones en risc d’exclusió social, en atur de llarga durada, joves i amb baixa qualificació i persones amb discapacitat, entre d’altres.

De les 103 persones, 44, escollides pel programa ‘Treball i Formació’, aniran destinades a la campanya ‘Neteja en marxa’, per donar suport als equips municipals, a més també faran tasques de rehabilitació del Parc Audiovisual de Catalunya.

Mitjançant el pla ‘Treball als barris’ s’utilitzarà 38 persones per fer manteniment i rehabilitació d’espais i edificis públics, cinc faran tasques relacionades amb l’educació i l’atenció social i 16 joves, menors de 25 anys, treballaran en tasques de manteniment i rehabilitació de les instal·lacions esportives i enjardinament del Districte 2 i el barri de la Maurina de la ciutat.