Terrassa s’ofereix per mediar en la denúncia de 15 policies a la CUP

0
ayuntamiento de terrassa - Diari Català
Ajuntament de Terrassa

Una denúncia per “presumptes injúries i calúmnies

L’Ajuntament de Terrassa s’ha ofert per mediar en la denúncia que 15 agents de la Policia Local han interposat contra la regidora de la CUP, Maria Sirvent, per “presumptes injúries i calúmnies” durant la celebració del ple del juliol del 2015.

L’Administració local s’ha posat a disposició de les dues parts i l’alcalde de la població, Jordi Ballart, ha assenyalat en un comunicat que espera que s’arribi a un acord en l’acte de conciliació al jutjat de Terrassa per al pròxim dia 22.

Ballart ha afirmat que “els valors que estan en joc són la llibertat d’expressió, el respecte i l’honor dels treballadors i les treballadores“, i ha demanat a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa que elabori un dictamen per poder procedir de la manera més equànime possible.

El consistori ha subratllat que la demanda l’han presentat una quinzena de policies a títol personal i que “en cap cas representen el cos de seguretat i tampoc l’Ajuntament”.

D’altra banda, ha avisat que aquesta querella no interfereix en la redacció del nou Pla Director de la Policia Municipal que estan ultimant des de l’Ajuntament.