El terrassenc Marc Grau coordinarà el grup parlamentari d’En Comú Podem

0
Marc Grau
Foto cedida per La Torre del Palau (Nació Digital).

Grau, portaveu de Terrassa en Comú, renunciarà properament a l’acta de regidor de l’Ajuntament egarenc però assegura que no es deu a “una incompatibilitat de càrrecs”

 

Marc Grau ha comunicat oficialment aquest dijous que renuncia a la seva acta de regidor per Terrassa en Comú a l’Ajuntament de Terrassa.

El portaveu del principal partit de l’oposició ha anunciat que les tasques i funcions que desenvoluparà com a coordinador del grup parlamentari i com a cap de gabinet d’En Comú Podem al Congrés de Diputats l’han forçat a fer aquest pas, informa la Torre del Palau.

Però no ho per “incompliment del nostre codi ètic” sinó perquè “després d’aquest temps d’activitat al Congrés – que presumiblement anirà a més ja que actualment tot està aturat per la conjuntura actual – he arribat a la conclusió que no podria dedicar tot el temps necessari al grup municipal“.

Així, Grau ha volgut deixar clar que la seva renúncia no ve motivada per una possible “incompatibilitat formal ni acumulació de càrrecs“, ja que com a regidor de TeC “no tinc un sou assignat ni tampoc sóc un càrrec electe a Madrid sinó tècnic”.

Terrassa en Comú ja ha anunciat que Grau serà substituït per al següent a la llista, Óscar Monterde, actual coordinador del grup municipal.