Test de nivell per el Barça Lassa davant un Unicaja crescut

0
En joc la final de la Supercopa d'Espanya
En joc la final de la Supercopa d'Espanya
En joc la final de la Supercopa d’Espanya

El Barça Lassa arriba després d’una exhibició des dels 6,75 i jugarà davant un Unicaja que juga a casa

La final de la Supercopa d’Espanya té una final inesperada: Barça Lassa-Unicaja de Màlaga. Els malaguenys arriben amb la moral pels núbols després d’apallissar per 15 punts a un Real Madrid cansat per l’Eurobasket i la Intercontinental que van guanyar recentment. Davant tindrà un Barça renovat, amb un joc interior molt més defensiu i dur i un joc exterior que pel moment està éssent la base de l’atac blaugrana. Els culés compten amb la baixa de la seva referència, Juan Carlos Navarro, que per precaució no juga la competició, tot i que haurem d’esperar si Xavi Pascual compta finalment amb el català.

Homes com Abrines, Satoransky o fins i tot Eriksson poden ser claus en aquesta final, amb un líder natural sobre la pista com és Pau Ribas i l’encert variable des de la línia de 3 de Doellman. Oleson, Perperoglou, Tomic i Carlos Arroyo. Lawal, Diagné i Vezenkov seran el múscul interior que tant necessitava l’equip per rebre només 60 punts davant un Gran Canaria molt ofensiu.

El Barça Lassa jugarà davant un equip, l’Unicaja de Màlaga de Joan Plaza, que va demostrar que si tot l’equip està pot ser aspirant al que vulgui. Jugadors de la talla de Markovic, Thomas, Díez, Smith, Vázquez, Jackson, Díaz, Hendrix, Suárez, Gabriel, Nedovic i Kuzmisnkas poden fer molt de mal si afegim el factor pista. El Martín Carpena serà una festa per una final que fa molt de temps que no guanyen i que serà tot un espectacle.