La gira de Texas arriba a Madrid i Barcelona

Sharleen Spiteri i el seus tornen a Espanya per celebrar en directe el seu 25 aniversari amb dos concerts: a Madrid aquest dimarts 17 de novembre a la sala San Miguel i el dia 18 a la sala Razzmatazz de Barcelona.

Les entrades es poden adquirir a través de www.doctormusic.com i www.ticketmaster.es, també a Fnac, Viajes Carrefour, Halcón Viajes, per telèfon al 902 15 00 25 i a través dels punts de venda habituals de la xarxa Ticketmaster. El preu és de 32 euros (despeses de distribució no inclosos).

Texas 25′ és el disc més recent de la banda de Glasgow (Escòcia), en què repassen el millor de la seva carrera en versió renovada i gravada per a l’ocasió amb l’equip de Truth & Soul (Amy Winehouse, Adele), al costat de quatre temes inèdits.

Més de 30 milions de discos venuts fins avui, Ivor Novello Award i una legió de fans que els ha acompanyat i ha crescut amb ells. La banda va llançar el seu àlbum debut, ‘Southside’, el 1989, juntament amb el primer single, ‘I Don’t Want a Lover‘, que va ser un èxit internacional, i va assolir el top ten a Europa i el Regne Unit. El seguirien ‘Mothers Heaven’ (1991) i ‘Ricks Road’ (1993).

Però l’èxit massiu els va arribar el 1997 amb el llançament de l’àlbum ‘White on Blonde‘, que va entrar directe al número u. El van seguir nous llançaments destinats a l’èxit; ‘The Hush’ (1999), ‘Careful What You Wish For’ (2003) o ‘Red Book’ (2005) van ser els últims lliuraments abans de prendre’s un temps per als seus projectes personals. L’èxit els arribava un altre cop el 2013 amb ‘The Conversation’ i la gira de presentació.