‘The Beatles’ a Spotify

0

Avui arriba l’esperada incorporació de la música dels ‘The Beatles’ a les plataformes streaming

Després de les incorporacions de bandes com AC/DC, Led Zeppelin i Oasis a les plataformes de música en streaming, quedava el gran deute pendent per als usuaris de poder gaudir del catàleg dels ‘The Beatles’, ja que les seves cançons no estaven disponibles en aquests serveis.

Això canviarà ben aviat, perquè a partir de la mitjanit d’aquest mateix 24 de desembre, la música del quartet de Liverpool podrà escoltar-se a Spotify, Apple Music, Google Play, Tidal, Deezer, Groove, Slacker, Rhapsody i Amazon Prime Music.

El 24 de desembre a les 00:01h a la teva zona horària i a tot el món, el catàleg dels Beatles estarà disponible a Spotify. Els fans podran escoltar en streaming els 13 àlbums remasteritzats, així com les quatre col·leccions essencials de la millor banda de la història moderna”, diu Spotify en un comunicat recollit per Europa Press.

Els discos disponibles seran Please Please Me, With The Beatles, A Hard Day’s Night, Beatles For Sale, Help!, Rubber Soul, Revolver, Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band, Magical Mystery Tour, The Beatles, Yellow Submarine, Abbey Road, Let It Be, The Beatles 1962 – 1966, The Beatles 1967 – 1970, Past Masters (Volums 1 & 2) i 1.