‘The Brian Jonestown Massacre’ cantaran al Razzmatazz de Barcelona

0

La banda californiana està dirigida per Anton Newcombe

La banda musical californiana ‘The Brian Jonestown Massacre’, un dels grans noms del rock ‘neopsicodélic’ nord-americà, faran dos concerts a Espanya.

Serà al setembre i, concretament, amb cites el dia 6 a la Sala Razzmatazz Barcelona i el 8 en el Teatre Barceló de Madrid. El grup està dirigit per Anton Newcombe i l’agrupació actual és: el cantant Anton Newcombe, juntament amb els músics, Matt Hollywood, FrankieTeardropEmerson, Ricky Maymi, Collin Hegna, Daniel Allaire, Rob Campanella, Will Carruthers, Joel Gion, Jón Sæmundur Audarson, Henrik Baldvin Bjornsson i Constantine Karlis.

El nom de la banda fa al·lusió a dues coses: Brian Jones, el difunt guitarrista de ‘The Rolling Stones‘, i a la Tragèdia de Jonestown, en la qual, un culte religiós va posar fi a la vida de més de 900 persones en Jonestown, ciutat de la Guyana.

Van publicar, al 2012, el seu més recent àlbum titulat Aufheben’, una referència al terme que Hegel va utilitzar per explicar el que succeeix quan una tesi i una antítesi interactuen i de la contradictora naturalesa pràcticament de destruir alguna cosa per poder preservar-la.

La seva cançó Straight up and Down” es va convertir en el tema principal de l’aclamada sèrie de televisió ‘Boardwalk Empire’.

 

 
A-line formal dresses online