La superproducció desenvolupada per Ubisoft, un estudi que copa tres llocs de la llista, s’erigeix com la compra predilecta del mes passat

Sembla que Tom Clancy’s The Division ha estat rebut favorablement per l’audiència. Es tracta d’un dels videojocs més ambiciosos de l’any i, tal com vam manifestar a la nostra anàlisi (clic aquí per llegir-la), es tracta d’una obra elogiable per diferents raons.

Segons la llista que facilita mensualment AEVI, elaborada per GfK -una empresa especialista en estudis de consum que el mes passat va anunciar que els espanyols gasten 1.000 milions d’euros anuals en videojocs-, The Division ha estat la compra predilecta d’àmbit estatal del mes de març.

The Division1
Captura de The Division | Font: redacció

L’estudi francès Ubisoft és el responsable de donar vida al títol i aquest mes celebra la seva bona facturació a Espanya per partida triple. The Division ocupa la primera i la novena plaça dins la llista dels videojocs més venuts (amb les versions de PS4, la primera, i Xbox One, la penúltima, respectivament) i, a la vegada, el segon producte més venut ha estat Far Cry Primal (anàlisi de Diari Català aquí), també d’Ubisoft.

De fet, tot i tractar-se d’una fórmula que recicla molts aspectes de les entregues anteriors, Far Cry Primal acumula un bon ritme de vendes on fins i tot va encapçalar la llista de videojocs més venuts del mes de febrer.

Far Cry® Primal_20160307201324
Captura de Far Cry Primal | Font: redacció

Altres elements destacables de la llista són el tercer lloc per a Pokkén Tournament, ben valorat per la crítica, la bona salut de Nintendo 3DS -un dispositiu que recentment ha fet 5 anys– amb 2 títols a la llista (Pokémon Mundo MegamisteriosoHyrule Warriors Legends) i la feble situació de Xbox One, que només apareix a la llista amb videojocs que també arriben a PS4 i sempre ocupen un millor lloc a la llista.