Thermaltake, noves fonts d’alimentació digitals

  0
  Thermaltake, noves fonts d'alimentació digitals

  Thermaltake, noves fonts d'alimentació digitals

  Thermaltake Smart DPS G Gold de 750 i 650 watts i Bronze de 600 i 700 watts

  Thermaltake ha anunciat el llançament de la seva nova línia de fonts d’alimentació digitals Smart DPS G Gold (de moment amb models de 750 i 650 watts) i Bronze (amb models de 600 i 700 watts). Com els seus noms suggereixen, aquestes fonts compten amb certificació d’eficiència 80 Plus Gold i Bronze respectivament, i a més cablejat plànol semi modular i un gran ventall de tecnologies capdavanteres, com la introducció d’un micro controlador de 32 bits.

  Atès que són fonts d’alimentació digitals, Thermaltake ha desenvolupat un software (DPS G App) per poder monitoritzar i controlar els valors de les fonts des de diferents dispositius, ja sigui des del mateix PC, des de la web en qualsevol dispositiu, o fins i tot des d’una aplicació específica per smartphones i tablets (cada programari té el seu nom, però la plataforma es diu Smart Power Management (SPM)).

  Una de les principals novetats d’aquestes fonts digitals de Thermaltake és sens dubte la inclusió d’un micro controlador de 32 bits fabricat per Microxip Technology. Es tracta d’un SoC integrat en els circuits que conté processador d’un nucli, memòria i diverses entrades i sortides programables. En essència, el MCU és capaç de controlar de manera digital els dispositius i els processos de la font d’alimentació per si mateix, a diferència d’altres fonts digitals que empren el mateix PC al que estan connectades per a aquests menesters.

  Thermaltake, noves fonts d'alimentació digitals

  Quant a les fonts d’alimentació, ja hem comentat que hi ha dos models amb certificació 80 Plus Gold i altres dos amb certificació d’eficiència 80 Plus Bronze, però tots els models són amb cablejat semi modular i plànol (els únics cables que van units a la font de manera permanent són el ATX de 20+4 pines, el EPS de 4+4 pines i un cable PCIExpress amb dos connectors de 6+2 pines) per facilitar la col·locació per qualsevol tipus de caixes, fins i tot les més petites i estretes.

  Tots els models de la sèrie Gold incorporen condensador (100%) japonesos preparats per funcionar a temperatures de fins a 105 °C, encara que lògicament és d’esperar que mai s’aconsegueixi aquesta temperatura i per això s’integra un ventilador silenciós per dotar a les fonts de refrigeració activa. Els models de la sèrie Bronze destaquen per comptar amb un potent rail únic de +12V.

  Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de Thermaltake (650W Gold, 750W Gold, 600W Bronze, i 700W Bronze). En principi encara no han desvetllat ni data d’arribada a tendes ni preu de cada font. El que sí que és d’esperar és que el fabricant introdueixi a no gaire trigar altres models de major i menor potència.