Thermaltake presenta al CES la seva nova sèrie de caixes Core X, Core W, el seu kit de refrigeració líquida i la seva última font d’alimentació Toughpower DPS G RGB 1250W Titanium

Thermaltake presenta nous productes en el CES 2016 | Diari CatalàThermaltake, uns dels fabricants més destacats en el món dels ordinadors, ha presentat en el CES 2016 les seves novetats per a enguany, les seves noves caixes, nous kits de refrigeració i noves fonts d’alimentació.

El CES és un dels esdeveniments més importants en el món de la tecnologia, on els millors fabricants ens mostren cada any les seves novetats, i en aquests esdeveniments no poden faltar fabricants de la talla de Thermaltake, que ens mostra la seva nova sèrie de caixes i kits de refrigeració.

Thermaltake presenta nous productes en el CES 2016 | Diari CatalàThermaltake ha presentat per a aquest any dues noves sèries de caixes per PC, la sèrie Core X i la sèrie Core W, amb dues versions cadascuna, tant la Core X 71 com la Core WP100 en gran format i la Core X 31 i la Core W 100 amb un format mitjà, ambdues dissenyades per oferir una experiència optimitzada, fent la feina més fàcil als fabricants i els aficionats per acoblar les components.

Tant la sèrie Core X com la Core W, estan fabricades en els millors materials i optimitzades en la seva grandària i espai per poder instal·lar sistemes de refrigeració líquida i targetes gràfiques de grans dimensions. Les dues sèries estan dissenyades per implementar plaques en tots els formats, capaç d’albergar més de 20 HDD i 10 ranures d’expansió, amb un espai sense precedents parell hardware d’alt rendiment.

Thermaltake presenta nous productes en el CES 2016 | Diari CatalàThermaltake també ha presentat el seu nou kit de refrigeració líquida Pacific R360 D5 i Water 3.0 Riing RGB, uns kits d’alt rendiment per als més exigents, que incorpora 3 ventiladors de 120 mm amb led RGB i múltiples components LCS per realitzar configuracions a mida.

Thermaltake presenta nous productes en el CES 2016 | Diari CatalàThermaltake presenta nous productes en el CES 2016 | Diari CatalàDavant tata caixa i sistema de refrigeració, no podem oblidar les fonts d’alimentació, i per això Thermaltake ha presentat la seva nova gamma de fonts amb la Toughpower DPS G RGB 1250W Titani amb certificació 80 Plus i gestió intel·ligent d’energia SPM, tot això controlat amb un software per poder monitoritzar en tot moment l’estat, consum i distribució d’energia, tant des del vostre PC com des del vostre telèfon mòbil.

Thermaltake presenta nous productes en el CES 2016 | Diari CatalàThermaltake presenta nous productes en el CES 2016 | Diari CatalàPodeu trobar mes informació sobre els seus productes a la web de Thermaltak.