“No es pot explicar el que està fent Messi”

0

Thierry Henry, exfutbolista del FC Barcelona, lloa el nivell de Leo Messi i reconeix que mai ha vist un jugador del seu nivell

Thierry Henry, exjugador del FC Barcelona, mai ha amagat la seva passió pel club blaugrana. El davanter francès va formar part dels millors anys de la història de l’entitat, sobretot la temporada 2008-2009, en la qual va conquerir sis títols en un any.

Ara, des de la distància, Thierry Henry segueix les evolucions del FC Barcelona i veurà com durant el mes de febrer Arsenal i blaugranes mesuraran forces als vuitens de final de la UEFA Champions League.

Thierry Henry, en una entrevista concedida a Barça TV, es rendeix davant la qualitat de Leo Messi: “No es pot explicar el que està fent. L’únic que podem fer és gaudir-lo, perquè no és normal el que fa”, apunta.

“Si leo Messi no guanya la Pilota d’Or em semblarà una bogeria”

L’exdavanter francès ha explicat que el ritme golejador de l’argentí en els últims anys és espectacular: “Abans quan un jugador feia 23-25 gols dèiem que era un davanter increïble. Messi ho fa en tres mesos”.

En aquest sentit, Thierry Henry ha revelat què feia l’equip quan el partit es complicava durant la seva etapa com a blaugrana: “Teníem jugadors increïbles en aquell equip, i quan hi havia moments en què no sabies què fer sempre buscaves Messi”.

Thierry Henry el veu favorit per conquerir la cinquena Pilota d’Or: “Si Messi no guanya la Pilota d’Or em semblarà una bogeria. Ho mereix perquè han guanyat un altre triplet”. A més, reconeix que “el que no entenc és per què Suárez no hi és”.