Segona jornada a l’All-Star de Toronto, aquest cop amb els tradicionals concursos. Zach LaVine repeteix títol d’esmaixades

Zach LaVine va tornar a guanyar el concurs d’esmaixades, tot i que li va costar moltíssim. El base dels Timberwolves, company de Ricky Rubio, va vèncer en la final a Aaron Gordon (Orlando Magic) després de dos desempats. Un dels millors concursos de la història. LaVine va necessitar fer quatre esmaixades de 50 punts (el màxim) per repetir corona. Una simple meravella.

Klay Thompson va evitar que Stephen Curry repetís en el concurs de triples. L’escolta dels Warriors va superar a la final al seu “germà” amb una ronda espectacular. Thomspon va finalitzar amb 27 punts (de 30 possibles). Una exhibició que ja és història:

 

Al concurs d’habilitats, Karl-Anthony Towns va donar la sorpresa. El pívot dels Minnesota Timberwolves, company de Ricky Rubio, va vèncer en una final agònica a Isaiah Thomas (Boston Celtics). El primer jugador de més de dos metres que guanya aquest concurs.