Thunderbolt 3 per la placa base Gigabyte GA-Z170X-Gaming

  0
  Actualització per a placa base Gigabyte GA-Z170X|Diari Català

  Actualització per a placa base Gigabyte GA-Z170X|Diari Català

  Els models de Gigabyte GAZ170XGaming tenen el suport de Thunderbolt 3

  GIGABYTE, uns dels fabricants mes importants de hardware, va anunciar la disponibilitat del suport d’Intel Thunderbolt 3 amb la certificació d’Intel per als models de placa base, GAZ170XGaming G1, GAZ170XGaming GT, i GAZ170XGaming.

  Els usuaris que vulguin actualitzar la seva placa base tenen la possibilitat de baixar l’últim firmware actualitzat de la pàgina de GIGABYTE. Una vegada que els usuaris ho hagin instal·lat, Thunderbolt 3 estarà disponibles en les seves gammes de placa base, segons va explicar Gastón Finkelstein, Country Manager d’Argentina de GIGABYTE i ha afegit; Motoritzat pel controlador Intel Thunderbolt 3, el nou protocol Thunderbolt 3, que es troba habilitat amb el connector USB Type-C en el panell posterior de la placa base, lliura una amplada de banda de transferència de dades de 40Gb / s amb un sol cable, el doble que l’antiga generació.

  Actualització per a placa base Gigabyte GA-Z170X|Diari Català

  Thunderbolt 3 sobre l’USB Type-C suporta DisplayPort 1.2, i dóna suport per 2 pantalles en 4K de resolució a 60 FPS, amb una revolucionària tecnologia com l’alimentació de 36W, com també la possibilitat de connectar en cadena 6 dispositius simultàniament.

  El suport de Thunderbolt 3 per la placa base GAZ170XGaming G1, GAZ170XGaming GT, i GAZ170XGaming 7 li ofereix noves possibilitats als usuaris gràcies a l’amplada de banda que proveeix i que podran baixar el firmware actualitzat per habilitar el suport en les nostres gammes de placa base.

  Per actualitzar Z170XGaming G1:
  Per actualitzar Z170XGaming GT:
  Per actualitzar Z170XGaming 7: