El golfista estadounidenc ha anunciat en un comunicat a la seva pàgina web la seva renúncia al Masters d’Augusta per no trobar-se “físicament preparat” després de la intervenció a la que va ser sotmès a l’esquena al 2015

Tiger Woods segueix vivint una etapa complicada en la seva carrera. Després d’un 2014 per l’oblit i un 2015 irregular, el californià ha assegurat que, després de consultar amb el seu equip mèdic, considera “imprescindible descansar i no estar al Masters”.

“He estat colpejant boles i entrenant cada dia, però no estic físicament preparat”, ha indicat en el citat comunicat a la pàgina web. Woods ha remarcat que necessita “ser previsor i fer el que sigui millor” per a la seva salut i la seva carrera a llarg termini.

“Desafortunadament, jugar a Augusta la setmana que no seria una bona decisió”, ha confessat Woods, en una decisió que probablement li ha sigut molt difícil prendre.

El nord-americà, que ha sigut quatre vegades campió del Masters, no ha volgut donar terminis per al seu retorn però sí que ha avançat la seva presència en el Sopar de Campions dimarts vinent.

“M’agradaria donar les gràcies als meus seguidors per la seva preocupació i suport. Els últims anys han estat difícils”, ha finalitzat.